Първоначално публикувано от radiboy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сензора на съединителя - размишления
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеЕлектрически превключвател,който спасява съединителя!!! Да вярвам ли на очите си,ех само да мога и аз да си купя един
Comment
-
И така, направих си труда да се наведа и да погледна педала на съединителя и чудо. Няма машинка, няма кабели, няма нищо.
Направо не знам как върви тая кола без машинка и без всички предположения които изчетох. И какво ли се случва със съединителя без тая машинка.
Дросела е с жило. Което означава, че не мога да имам автопилот и следователно машинка не ми трябва.
Направо не знам как ги правят италианците тези коли. Да не ми сложат толкова важна за колата машинка.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ така, направих си труда да се наведа и да погледна педала на съединителя и чудо. Няма машинка, няма кабели, няма нищо.
Направо не знам как върви тая кола без машинка и без всички предположения които изчетох. И какво ли се случва със съединителя без тая машинка.
Дросела е с жило. Което означава, че не мога да имам автопилот и следователно машинка не ми трябва.
Направо не знам как ги правят италианците тези коли. Да не ми сложат толкова важна за колата машинка.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеА синхронизатора за задна скорост добре ли е ? Защото и на мен не са ми сложили на задната синхронизатор и почвам да се притеснявам .добре, че ми копира мнението за да може пипащия турбини да го прочете. Ама едва ли ще коментира.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТам не съм гледал ощедобре, че ми копира мнението за да може пипащия турбини да го прочете. Ама едва ли ще коментира.
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеТо и аз сигурно съм в графата НЕУДОБЕН , но от някой от безбройните никове все ще видиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Те затва толкоз ви вървят колите я, липсват жизненоважни компоненти, а пак мойта е датчикомобил, де що е останала дупка са наврели датчик, чак се притеснявам да не изкочи нещо и от седялката и да включи на космическа.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеПо-притеснително е от шАфЬорската седалка да не щръкне нещо? Некой датчик примерно?
Тааа ... рани прасето и не пипай копчетата
-----------
Пай сеее ...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Сензор на съединителя размишления
Сега видях темата. Ще се опитам да обесня неговата функция. Примерно карате на 2 скорост без да подавате газ за да вземете завои, и пътя е с лек наклон на горе. За да предотврати предърпване и изгасяне на двигателя Екуто подава сигнал и колата започва сама да си дава газ и да вдига оборотите. И понежи вие не пипате газта няма как да спрете това ускорение освен с натискане на съединителя и точно този бутон праща сигнал за падане на оборотите. Дано сте ме разбрали.Говорим за коли с такъв сензор.
Comment
-
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеСега видях темата. Ще се опитам да обесня неговата функция. Примерно карате на 2 скорост без да подавате газ за да вземете завои, и пътя е с лек наклон на горе. За да предотврати предърпване и изгасяне на двигателя Екуто подава сигнал и колата започва сама да си дава газ и да вдига оборотите. И понежи вие не пипате газта няма как да спрете това ускорение освен с натискане на съединителя и точно този бутон праща сигнал за падане на оборотите. Дано сте ме разбрали.Говорим за коли с такъв сензор.Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:36.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment